Újra Gyermekszínház a bicskei Művelődési Központban!


Szeretettel várjuk a bicskei Művelődési Központban régi és új Mesevarázs és Törpikék gyermekbérleteink iránt érdeklődőket! A gyermekek számára az előző évekhez hasonlóan ismét izgalmas és varázslatos színházi élményekkel kedveskedünk!

Októberben a Mesezenekar az Ebengubák című előadását hozza el számunkra! Egy szál gitárral egy egész előadás? Igen, méghozzá egy tartalmas előadás keretében. A bábkoncerten a gyermekek kilenc kutyafajt ismerhetnek meg. Ezen belül szóba kerül az is, hogy hogyan tartsunk helyesen kisállatot, hogyan védjük kedvenceinket.

 

Novemberben a Körúti Színház Csipkerózsika történetét hozza el a kicsiknek, a nagyok pedig Óz varázslatos birodalmába juthatnak el Dorkával és győzhetik le minden félelmüket a tériszonyos Totoval, a gyáva Oroszlánnal, a szívtelen Bádogemberrel és az esztelen Madárijesztővel.

 

Kényes Lili, Nagyszájú Panni és Okoska januárban összeveszik azon, hogy kinek a meséje a legjobb és legszebb történet. A Varázslatos mesekártyák segítségével végül énekelve a gyermekekkel együtt dől el a vita a három kópé között. A varázslatot a Pódium Színház színészei hozzák létre a színpadon.

 

Vadászom Utamból Kotródj! Ki ne ismerné a híres kis róka, Vuk történetét? Áprilisban a Fogi Színház dalaival, játékaival teszi még élvezetesebbé a darabot kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

Törpikék bérlet óvodásoknak hétfőnként 10.00 órától.
Mesevarázs bérlet kisiskolásoknak hétfőnként 14.30 órától.

Bérletek 2017. szeptember 1-től válthatók a Művelődési Központban!

Bővebb információ:
Bicske, Kossuth tér 20.
T.: 22/951-299
20/430-7770

Szeretettel várjuk a gyermekeket és kísérőiket az előadásokra!

Nacsa Anett