Thália bérletajánló


Szeretettel köszöntjük régi és új bérleteseinket, látogatóinkat a 2018/2019-es színházi évadban, Thália bérletsorozatunkban. Idén is igyekeztünk széles körben válogatni a színházak kínálatából, hogy minél több látogatónak kínáljunk egy-egy kellemes estét az évközi rohanásban.

2018. október 14-én, vasárnap 17 órától a Körúti Színház előadásában láthatják A bolond lány című krimi vígjátékot. Az izgalmas, fordulatokban gazdag vígjátékban az utolsó pillanatig tapintani lehet a feszültséget, hol nevetünk, hol izgulunk; mindenki gyanús. Egy ifjú vizsgálóbíró (Kautzky Armand) pályája a tét: kitart-e az igazság mellett s megőrzi tisztességét vagy bedarálja a gépezet. A bolond nem éppen találó jelző Josefa, a szolgáló lány (Pikali Gerda) személyére, de az már biztos, hogy túl sokat tud, és nem tudja mikor kell csendben maradni, még akkor sem, ha ő az egyik legfőbb gyanúsított a különös bűntényben.

2018 decemberében egy kis időt „pihenéssel” tölthetünk az Édes Alkony szanatórium falai között. A Pódium Színház zenés vígjátékában az ország két „első legjobb színésze”, Szepi (Harsányi Gábor) és Vili (Várfi Sándor) találkozik a szanatóriumban s elevenítik fel a régi szép időket. Azonban ha csak ennyi lenne, akár szép csendben rehabilitálódhatnánk is, de ehelyett nevetőizmainkat dolgoztatjuk meg ezen az estén.

Tisztelt Vendégeink! Már most megválthatják bérleteiket a 2019 januárjában Párizsba tartó járatunkra. Az út során megismerkedhetnek a nemzetközi konyhával, a nemzetközi szerelmekkel – melyeket csak és kizárólag menetrend szerint közlekedő légiutas-kísérőkkel hoznak el hozzánk. A jól szervezett szerelmekbe olykor egy-egy hiba is becsúszik, ami olykor végzetes is lehet. Vagy vicces. De az biztos, hogy Bozsó Péter és Baronits Gábor megdobogtatja majd a női szíveket. A Sensum Arts Színház bemutatja Leszállás Párizsban című vígjátékát.

Nem árulunk Zsákbamacskát 2019 tavaszán sem, hiszen a zenés vígjáték Eisemann Mihály slágereivel és fergeteges humorral fűszerezi az estét Esztergályos Cecília főszereplésével a Körúti Színház előadásában.

A bérlet ára: 8.000 Ft.
A kedvezményes bérlet ára 7.000 Ft (pedagógusoknak, diákoknak, nyugdíjasoknak).
Bérletvásárláskor, kérjük, hozza magával nyugdíjas, pedagógus, vagy diák igazolványát!
Szólójegyek ára: elővételben az előadás napjáig 2.500 Ft, az előadás napján 3.000 Ft.
Szólójegyek az első előadásra, korlátozott számban, a fennmaradó helyekre válthatók.

Előadások időpontja: péntek 19 óra, szombat vagy vasárnap 17 óra.
Műsorváltoztatás és a szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jó szórakozást kívánnak a Petőfi Művelődési Központ munkatársai!

Bukó Borbála