Thália bérlet 2017/2018 - A színház házhoz jön!


Ismét eltelt egy év, és mi újra színházba invitáljuk Önöket! Folytatódik Thália bérletsorozatunk, a 2017/2018-as évadban is! Jobbnál-jobb előadásokkal várjuk a Művelődési Központban régi és új bérleteseinket, színházlátogatóinkat, hiszen igyekeztünk az Önök igényeinek megfelelően válogatni. Íme, az ajánlatunk Önök számára, négy estére:

A jól ismert, és a közönség körében oly kedvelt társulatok közül elsőként a Kalocsai Színház előadásában láthatják a híres revü-operettet a Bál a Savoyban-t. Álomházasság, álompárok – vagy mégsem?

Vajon láttak-e már veszélyesebb dolgot a világon, mint a gramofon? Egy egyszerű esküvői gratulációból hogy lesz válások sora? Az asszonyok kézről-kézre járnak, a férjek mind egyformák. Ha szeretnének többet megtudni a házasság természetéről, nézzék meg Az asszony körbejár című bohózatot a Pesti Művész Színház játékában.

William Shakespeare nagysikerű darabja, a Makrancos Kata ihlette bérletsorozatunk harmadik előadását, a Padovai szerelmesek című musical vígjátékot, mely most sem szólhat másról, mint férfi és nő kibékíthetetlen örök ellentétjéről. Bemutatja a Körúti Színház.

Az évad zárásaként utazzunk a Balaton-partra a Magyarock Dalszínházzal, és fürdőzzünk meg a 80-as, 90-es évek legnépszerűbb külföldi slágereiben az Anconai szerelmesek 2. részével, mely történet a húsz évvel korábbi Adria-parti rész folytatása.

Bukó Borbála