Süsü jött, látott, győzött


Gyermekszínházi bérletünk harmadik előadására a Fogi Színház Süsüt, a híres egyfejű sárkányt hozta el a Művelődési Központba kis nézőink számára.

Gyorsan kiderült, hogy Süsü még mindig, minden korosztály számára kedves. Óvónők, tanárnők, ovisok, iskolások, sőt néhány egy-éves apróság is vidáman fészkelődve izgulta végig a csetlő-botló, kétbalkezes, jószívű sárkány és barátja a Kóbor királyfi kalandjait Süsü kitagadásától a fele királyság és „fősárkányság” elnyeréséig. A kedves poénokat hatalmas kacagások kísérték, a híres dalokat együtt énekelték a kicsik a színészekkel.
A Fogi Színház színészei remek, igényes jelmezeket és kosztümöket, szép díszletet hoztak, bevonták a gyerekeket is az előadásba, akik hatalmas mosollyal, a színpadon hallott dalokat dudorászva indultak haza.

Bízunk benne, hogy legközelebbi előadásunkon, április 3-án is hasonló sikerről számolhatunk be, akkor a Szabad Ötletek Színháza várja a kicsiket és nagyokat a Húsvét című előadással.

A Gyermekszínház Bérletsorozat negyedik előadása. A délelőtti előadásra a Törpikék, a délutánira a Mesevarázs bérlet érvényes. Szólójegyek a délutáni előadásra 600 Ft-os áron vásárolhatóak a fennmaradó helyekre.

További részletekről érdeklődjék Művelődési Központunkban: 06-22-951-299;  06-20-430-7770