Most jelentkezz! Még van hely nyári táborainkba


Hamarosan itt a nyár, ideje elgondolkodni azon, mi legyen óvodás, kisiskolás gyerekeinkkel a nyári szünetben. Az elmúlt évekhez hasonlóan, ebben az évben is lehetőséget szeretnénk nyújtani a 6-12 éves gyermekek számára a szabadidő hasznos és örömteli eltöltésére.

Az idei táborainkban is sok-sok játék, kirándulás, szórakozás, kézműves foglalkozások, játékos vetélkedők színesítik a programokat, vagyis gondtalan és hasznos pihenést kínálunk a suli után. Az elmúlt évek alatt igen nagy népszerűségnek örvendtek ezek a nyári táborok, hiszen a szülők válláról nagy terhet vesz le: tudják, hogy gyermekeik biztonságban vannak, és jól érzik magukat nálunk. Mindent megteszünk azért, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, ezért az érdeklődésüknek megfelelően állítjuk össze programjainkat.

Június 19-23-ig Korong Matyi kézműves táborba hívjuk a kézművességet szerető gyermekeket. Agyagozás, korongozás, gyöngyfűzés, pólófestés, kirándulás, úszás és sok - sok játék várja a jelentkezőket. A foglalkozások mellett Budapestre kirándulunk az Állatkertbe, ahol sok különleges állatot figyelhetnek meg kis táborozóink.

Ellátogatunk a Varázshegy belsejébe, ahol 4 szinten 16 bemutatóteremben mutatják be az állatok sokféleségét. Az Óriások csarnoka a tengerek legnagyobb élőlényeiről mesélnek, és a pálmaház is rengeteg látnivalót és élményt nyújt a gyerekek számára.

Június 26-30-ig Huncutka mesetáborba várjuk a meséket kedvelő gyerekeket, hogy egy vidám hetet tölthessünk együtt a mesék bűvöletében. Filmvetítés, meseolvasás, meseillusztráció készítés, bábkészítés, bábozás várja a táborozókat. Kirándulást teszünk Székesfehérvárra a Koronásparkba, ahol egyedi és rendkívül változatos játékokkal, a modern technika vívmányait is alkalmazva ismerhetik meg az egykori koronázó város történelmét, mindennapi életét és a hetedhét játékmúzeumba, ahol régi babákat, játékokat tekinthetnek meg a kis kirándulók.

A táborokban napi két étkezést biztosítunk: ebédet és uzsonnát, amelyet a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola Prohászka utcai ebédlőjében fogyasztunk el.

Várunk szeretettel mindenkit, aki barátokat keres, és szeretne egy vidám örömteli hetet tölteni velünk. A programok 8-16 óráig tartanak. A táborokat Karnel Ágnes pedagógus, Kiss Irén népi kismesterségek oktatója és Tóth Csilla művelődési központ munkatársa vezetik.

Bővebb információt a Művelődési Központban kaphatnak személyesen vagy a 06-22/951299-es telefonszámon, vagy a 06204307770-es mobil telefonszámon Kiss Iréntől.

Kiss Irén