Miért nem marad reggelire?


Reméljük, hogy kellemes hangulatban telt az év vége, és jól indult az új esztendő, kívánjuk, hogy töltsék nálunk szabadidejüket az idén is, hiszen februárban elérkezünk a 2022/23-as évad Thália bérletsorozat utolsó felnőtt színházi előadásához.

Szeretettel várjuk 2023. február 25-én (szombaton) 17.00 órára a Körúti Színház Miért nem marad reggelire? című vígjátékára.

A vígjátékban Kautzky Armand alakítja George Clack mintapolgárt. George sziklaszilárd erkölcsi és morális alapokon nyugtatja az életét és önmaga által felállított szigorú keretek között él. Mondhatnánk úgy is, hogy unalmas alak. Éppen ezt gondolja róla Louise is, aki szó szerint beleesik a középkorú agglegény életébe. Louise George tökéletes ellentéte, egy akaratos, hisztis, éretlen kamasz, aki nem törődik semmivel. Az előadás nagysága abban áll, hogy két remek színész karakterének fejlődését láthatjuk a színpadon úgy, hogy mindketten az előnyükre változnak. A katarzis sem marad el, mert van megváltás, az élet – alapvetően – szép. És ez akkor is így van, ha néha nagyon nehéznek tűnik.

Szólójegyek ára elővételben az előadás napjáig: 3.500 Ft, az előadás napján: 3.800 Ft.

A műsorváltoztatás és a szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk!