Kölyökszilveszter Misi bohóccal


Alig volt itt a Mikulás, és lepett meg bennünket sok-sok földi jóval, amit a zsákjában rejtegetett, máris egy újabb ünnep előtt állunk. A december már csak ilyen. Az adventi várakozás része, hogy felkészítjük szívünket a csodára s békére, melyet a karácsony hangulata hoz el. Ekkor már nincs sok hátra az évből, és újra várakozunk, de ez már kicsit más. Közeleg a szilveszter, amit nem is ünnepelhetnénk másként, mint egy jó kis bulival!

 

2017. december 29-én, pénteken 15 órától Kölyökszilveszter lesz a Művelődési Központban, Misi bohóccal óévbúcsúztató családi délutánra várjuk a gyerekeket és szüleiket. Ezen a délutánon énekes, Misi bohóc szilveszteri cilinderes köszöntője után, az énekes, táncos, vetélkedőkkel egybekötött interaktív szilveszteri műsorban kis kéményseprőket keresünk. A vicces "kocsonya főzésben" kiderül ki a legjobb szakácsnő, és előkerül a szerencsemalac is, akinek a fülét, farkát is meghúzhatjuk. A műsor minidiscoval, lufihajtogatással és csillámos szilveszteri arcfestéssel zárul.

Belépődíj elővételben: Gyerekeknek 10 éves korig: 250 Ft. Nagyobbaknak, felnőtteknek: 300 Ft. Családi belépő: 1000 Ft/4 fő. Előadás napi belépő egységesen: 500 Ft/fő.

Gyertek el ti is az év utolsó bulijára!

Bukó Borbála