A kis Hagymafiú története - Gyermekszínház a Művelődési Központban


Ebben az évadban is hívjuk az óvodásokat és az általános iskolák alsó tagozatosait mesebérletes előadásainkra a Művelődési Központba. Minden évben megtelik a színházterem zsibongó, gyermekekkel, akik izgulva várják a műsorok kezdetét. Klasszikus mesék, bábelőadások, táncmese hívja a kicsiket és nagyobbakat.

A kis Hagymafiú történetével kezdődik az első előadás október 15-én délelőtt a Maszk Bábszínház előadásában. Találkozhatunk Sütőtök anyóval, Hagyma tanító úrral, Körtemuzsika mesterrel, no és persze Hagymácskával. A marionett-bábos előadásra délelőtt 10 órára a Törpikék, délután 14.30-ra a Mesevarázs bérletet váltó gyermekeket várjuk.

S, hogy mit tartogat még idénre a gyermekszínház? Izgalmas és szórakoztató műsorokat láthatnak még az évadban idelátogatók. Novemberben a Csipkerózsika táncmese,

januárban Mazsola és Tádé zenés bábjáték, áprilisban pedig a klasszikus Grimm mese feldolgozása a Rigócsőr király mesejáték kerül színpadra. A délutáni előadásokra még bérletek és belépőjegyek válthatók. A bérlet ára 1800.- Forint, a szólójegyek ára 800.- Forint.

Látogasson el hozzánk, vagy kattintson honlapunkra, ahol további információkat is talál idei bérletes előadásainkról.

Kiss Irén