Jelenetek két házasságból - Thália bérlet


2017. április 1-jén, szombaton 17 órától ismét Bicskén köszönthetjük a Körúti Színház társulatát, hiszen Koltai Róbert szereplésével a Jelenetek két házasságból című komédiát hozzák el a Művelődési Központba.

Thália bérletsorozatunk 2016/17-es évadának utolsó előadásához érkeztünk el ezzel a darabbal, mely két hétköznapi házasság mindennapjaiba enged betekintést Móricz Zsigmond tollából. Az 1930-as évek derekán, a nagy gazdasági világválság idején ismerjük meg, hogy az ifjú házasok, Imre és Ilonka hogyan élnek és küzdenek az álmaikért. Veszekedés, gyanakvás, magány és megbocsátás, de a cél az cél a nő szemében: egy boldog család.

Vágrándy Aladár tanácsos és Juluka már több mint húsz éve házasok, életüket egymásra építették. Egy napon Aladár különös hangulatban érkezik haza a szokásos ebédre, zavartságára a feleség is felfigyel, sőt egy ideje már érzi is ennek okát. Valami készül, ott van a levegőben, a mindennaposnak induló ebéd a hosszú-hosszú évek óta tartó házasság fordulópontja lesz.

Szereplők:

Vágrándy Aladár – Koltai Róbert
Juluka – Gyebnár Csekka
Imre – Pecsenyiczki Balázs
Ilonka – Placskó Emese

Jegyek elővételben 2.200 Ft-os áron, az előadás napján 2.500 Ft-os áron válthatók a Művelődési Központban.

Bukó Borbála