II. Bicskei Kortárs Költészeti Találkozó és Díjátadó Gála


Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk városunk II. Kortárs Költészeti Találkozójára, melyre június 10-én, szombaton, 14 órától kerül sor a Fiatalok Házában.

A találkozón szakmai zsűri Zsolnai Tímea veszprémi alkotó által készített díjjal jutalmazza azon szerzőket, akik egyedi és szakmailag kiemelkedő színvonalú munkássággal képviseltetik magukat az élő irodalom, költészet fórumain.
„Éljük meg a siker okozta örömet azokkal, akik elismerést vehetnek át munkásságukért és azt, amikor a zene nem csak holmi ismerősként, hanem barátként az irodalom mellé lép, később pedig, ahogyan a verseknek köszönhetően a hallgatók, jelenlévők arcán érzelmek jelennek meg….”

A díjak átadása után verses délután (az ARSok Költészeti Klub tagjainak bemutatkozása), interjúk bicskei irodalmi alkotókkal, versfelolvasások és kötetlen beszélgetések várják az érdeklődőket.

A program védnöke: Bálint Istvánné, Bicske város alpolgármestere

A program főszervezője: Herczog Gyuláné (Pilla)

Legyünk büszkék rá, hogy városunkban az olvasó, könyvszerető emberek mellett aktív irodalmi alkotók, műértők élnek, akik kis közösségüknek alkotó teret, értő közönséget, támogató partnereket képesek szerezni és ezt e találkozón keresztül a nyilvánossággal is megosztják.