Dumaszínház Bicskén március 9-én!


„Three stars” címmel ad műsort a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Beliczai Balázs és Janklovics Péter a Petőfi Művelődési Központban 2018. március 9-én, pénteken, este 18 órai kezdettel. A Dumaszínház honlapjának tanúsága szerint 2018 első hét hónapjában a leendő bicskei előadás az egyetlen olyan „Three stars” produkció, amelyet ebben a „felállásban” láthatnak az érdeklődők.

Az alábbiakban röviden a fellépőkről:

A Szomszédnéni Produkciós Iroda 2001-ben alakult 2 fős, erdélyi gyökerű „entitás”. Tagjai: Bálint Ferenc (1985-; kolozsvári magyar) és Tóth Szabolcs (1981-; székely-magyar). A Showder Klub , a Comedy Central és a Rádiókabaré állandó fellépői. 2011-ben megkapták a Magyar Rádió „humor-oszkárját” a Bon Bon díjat, majd 2014-ben a Karinthy-gyűrűt.
Az „Édeshármasban” című önálló estjük mellett láthatók a „Csakazértis” és a „Belül semmi” című produkciókban, illetve szereplői a Dumaszínház legújabb Roastjának.

Beliczai Balázs (1976-) tanult szakmája szerint tanító, emellett színészi ismereteit Gór Nagy Mária Színitanodában szerezte. Magyarország egyik „piacvezető” stand-up komikusa. Mindig ügyfélorientált, közönségcentrikus. A műfaj legdinamikusabban fejlődő szereplőjeként a prémium minőség elkötelezettje. Előadóművészi portfólióját viccek, paródiák, zenés gegek teszik ki. Szókimondó humorista: az emberi test vegetatív funkcióit leszámítva bármit célba vesz. Tapasztalat és tudás ötvöződik kulturált produkcióiban. Számára semmi sem lehetetlen, ha jól megfizetik.

Janklovics Péter (1977-) színészként (Gór Nagy Mária Színitanoda) többek között a Kisherceg tudósa, a Revizor, járási orvosa, idegbeteg, tolószékes rendező, zeneakadémiai oktató, és a „Sziget” arca (2009, 2010) is volt már.
Egy ember, akiben többféle típusú személyiség találkozik: színész, humorista, performansz-harcos, kisfilm-hős, és szerethető antihős, alkalmi jelleggel rádiós műsorvezető. Évtizedes színészi tapasztalattal a háta mögött is lámpalázas előadás előtt.

Szerinte a popszakma senkiháziak kezében van és nem megy ki a Szigetre, inkább „üzérkedik” a jegyekkel.
Egyéb „jellemzői”: susogós melegítő, „zsír verda”, trikó, fonetikus angol nyelvtudás.

A legtehetségesebb Michael Jackson-imitátor Michael Jackson óta.

Jegyár: 2900 Ft

Jegyek elővételben a Művelődési Központban és a dumaszinhaz.jegy.hu oldalon kaphatók.

Lévai Tamás