Csoportos nevetésterápia


A Magyar Kultúra Napja alkalmából, szombaton, a Thália Bérlet harmadik előadásán terápiás foglalkozáson vehettek részt nézőink, melynek célja az elgondolkodtatás és nevetés volt.

Minimális díszlettel érkezett a Magyarock Dalszínház stábja, hogy semmi se vonja el a figyelmet a darab lényegéről: mi történik néhány, egymásnak ismeretlen emberrel, ha a sors úgy hozza, hogy irányítás, vezetés vagy cél nélkül összezáródnak pár órára.

Bármi megtörténhet. Művelődési Házunk színpadán szinte megismerték, megszerették egymást, szinte családdá váltak, miközben fülbemászó dallamok és hatalmas poénok színesítették a műsort. Remekül kidolgozott karakterek, hiteles alakítások álltak és mozogtak a közönség előtt, mindenki beleélhette magát valamelyik szereplő helyzetbe, hiszen nagyszerűségük pont a hétköznapiságban, hitelességben rejlett.

Újra megbizonyosodhattunk róla, hogy az ember esendő, a sorsát nem kerülheti el és a legkínosabb helyzetből is jó kivezető út lehet egy hatalmas nevetés.

Közönségünk vastapssal jutalmazta az előadást, bízunk benne, hogy a Thália Bérlet következő – Jelentek két házasságból című darabja után is hasonló elégedettséggel zárhatjuk a 2016/2017-es színházi évadot.

Várjuk Önöket szeretettel tavasszal is!

Bukó Borbála