Cél a 100! és a Rippel Testvérek bemutatója


Rippel Ferenc - többszörös állami díjjal kitüntetett, kilencszeres világrekorder- artistaművész, csontkovács, természetgyógyász, testmanipulátor. Azon a több mint tízezer előadáson, amit eddig a színpadon töltött, nézők millióit kápráztatta el a testvérével együtt, mint Rippel Brothers. Eddig kilenc egyedi világrekordot állítottak fel földön, vízen és levegőben, a jelen pillanatig a Föld leghíresebb műsorainak színpadain lépnek fel különleges előadásaikkal, amiért megkapták Magyarország Érdemes Művésze díját.

A GO➞100! ‘Cél a 100év’ program célja az, hogy egyszerűen megmutassa és átadja azt a fontos tudást, amitől biztosan jobbá, szebbé, vidámabbá, hosszabbá és egészségesebbé válik az élet mindenki számára, aki hajlandó felállni a fotelből és tenni magáért. Tehát a ‘Cél a 100év’ program nem más, mint a testünk feltuningolása, átalakítása és feljebb léptetése egy új, egy magasabb szintre. Megtapasztaljuk, hogy ha megértjük a testünk helyes működését, és elkezdjük a tudást alkalmazni, akkor minden téren megváltozik az életünk pozitív irányba.

A Rippel Brothers produkciójában ötvöződik az előadóművészet, a cirkusz és a tánc világa.
A mozgás kavalkád adta lehetőségeken, a profi artistákon és a tánckaron kívül látványelemeket, kézi szereket, technikai eszközöket és egyedi tervezésű jelmezeket is használnak, hogy káprázatos, egyedi, eddig sosem látott szórakoztató előadások születhessenek meg.

A Rippel testvérek 2023. árpilis 1-én láthatók Bicskén 18 órától.

Belépőjegy: 2.900 Ft/fő

Jegyek kaphatók a Művelődési Központban.