Bicskével az erő! A legújabb Star Wars film a Fiatalok Házában!


Izgalmas hónap a december a Csillagok háborúja-rajongóknak: december második hetében lesz a Star Wars legújabb, sokat sejtető Utolsó Jedik címet viselő nyolcadik részének bemutatója. A film közvetlenül a premier utáni napokban Bicskén is megtekinthető lesz! Mozi estre hívunk tehát minden Star Wars-rajongót a Fiatalok Házába december 20-án, szerdán 16 órai kezdettel!

Az utolsó Jedik ezúttal újra a negyven éve elkezdett történetet folytatja. A hetedik epizód végén Rayéknek sikerült megtalálniuk a réges-rég eltűnt Luke Skywalkert, és szerdán 16 órakor azt is megtudhatjuk, hogyan folytatódik a történet. A várakozásoknak hamarosan tehát vége, de addig is marad néhány megválaszolatlan kérdés, amely izgalomban tarthatja a rajongókat: vajon ebben az epizódban ki áll át a sötét oldalra? Han Solo után felmerül a gyanú, hogy vajon Leia élete is veszélyben van? Mindenre választ kapunk december 20-án, hiszen a filmet az este érkezők is megtekinthetik, 21:00-kor.

A két sci-fi vetítése között azonban egy más jellegű filmet is megnézhetnek az érdeklődők. 18:30-kor A Viszkis című akciófilm vetítésére kerül sor. A hírhedt „Viszkis rabló” – valós eseményekre épülő – története elevenedik meg a filmvásznon, magyar rendezésben. Az amerikai akciófilmeket idéző jelenetek helyszíne Budapest, a feldolgozott téma pedig mindenkinek ismerős.

Várunk minden Star Wars-rajongót és minden filmkedvelőt  a Fiatalok Házába egy közös mozizásra!