Anconai szerelmesek 2.


2018. március 31-én ismét színházba hívjuk Önöket Művelődési Központunkba. Szombaton délután 17 órától az Anconai szerelmesek 2. részét tekinthetik meg nálunk a Magyarock Dalszínház előadásában.

A zenés komédia ismét egy kisebb időutazásra hív bennünket a 80-as évek Balaton-partjára. A második rész húsz évvel később játszódik, s kiderül, mi történt azóta az egykori szerelmesekkel, hiszen a folytatásban visszatérnek az első rész közkedvelt szereplői. Megismerhetjük végre Viktória édesanyját, Zsuzsannát. Itt lesznek a SZOT-üdülőt vezető Békés elvtárs fiai is, Feri és Viktor, akik rögtön találkoznak az ideérkező olasz hölgyekkel, Francescaval és Ginevraval. Ebből már előre sejthető az elkövetkezendő bonyodalmak sorozata, sőt, még szerelem is lóg a levegőben!
S ha már zenés komédia: az évtized nagy slágerei kíséretében tölthetünk egy kellemes estét, úgy, mint The power of love, Rasputin, I like Chopin, I will survive, Kung Fu Fighting.

Belépőjegyek elővételben 2.200.- Ft-os áron válthatók a Művelődési Központban. A jegyek az előadás napján 2.500.- Ft-os áron válthatók.

Érezzék jól magukat nálunk!

Bukó Borbála