Adventi adománygyűjtés Bicskén!


Karácsony közeledtével Bicske Város Önkormányzatának képviselői az idei évben is adománygyűjtési akciót indítanak a Bicskén élő rászoruló családoknak és a gyermekeknek! Ezért arra kérjük a városi közösséget, a civil szervezeteket, a gazdasági vállalkozásokat, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák és csatlakozzanak a kezdeményezéshez, hogy minden családnak meghitt Karácsonya lehessen!

Minden összegyűjtött felajánlást szívesen fogadunk: családok részére tartós élelmiszert, gyerekeknek játékokat, könyveket, ruhaneműt vagy az ünnephez méltó karácsonyi gesztust is. Az adományokat (cipős doboz méretű és jellegű) dobozba csomagolva készítsék el, melyekre írják rá annak tartalmát (pl.: játék, ruha, élelmiszer), valamint az adomány címzettjét (pl.: gyermekek 5-7 éves kor, család).

Amennyiben pénzbeli adományt ajánlanak fel, azt a Bicske Város Önkormányzatának „Adventi Adományok” 11736020-15727048-10501289 számú számlaszámára küldhetik.

A karácsonyi ünnepi készülődés közepette fordítsunk időt és figyelmet arra is, hogy segítsük azokat a körülöttünk élő családokat, akiknek szükségük van a támogatásra!

A felajánlásokat 2018. december 10-ig a több helyszínen is felállított gyűjtőpontokon tudják leadni:
a Bicskei Polgármesteri Hivatalban, a Petőfi Művelődési Központban, a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskolában, a Bicske Városi Óvodában, illetve az Egységes Családsegítő és Gondozási Központ – Kapcsolat Központban. Az adományokat 2018. december 17-ig juttatjuk el a rászorulóknak.

Segítsünk együtt, hogy Karácsony ünnepén minden bicskei boldog lehessen!